Тази рецепта коментираха

Анонимен
Mariela
Mariela
Здравейте!Всичко следвах стриктно -но не ми зе изпекоха достатъчно,за да ги обърна (ползвала съм формички като на снимката).За колко време да ги пусна другия път?
29.12.2017 18:49
9
1
Покажи всички подкоментари
Yana Palyusheva
Yana Palyusheva
Рецептата е супер! Станаха страхотни!
02.10.2017 15:42
6
Валка
Валка
Здравйте, фурна без вентилатор ли се пече суфлето?
13.03.2017 21:51
58
6
1
Покажи всички подкоментари
Ivanova Miglena
Ivanova Miglena
Браво!Много съм доволна,а децата още повече!Станаха чудесни!
10.05.2016 16:45
17
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Продават формички за еднократна употреба.Аз ги правя в тях.
06.05.2016 09:53
19
9
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз нямам такива форми, може ли в тава за мъфини или чашки нещо?
06.05.2016 09:39
85
16
Потребител#167180
Потребител#167180
Чудесна рецепта!
04.05.2016 17:49
9
2
Ивелина
Ивелина
Направих го. Получи ми се от първия път.Благодаря за рецептата на авторката. Някъде в коментарите четох, че е по-добре да се ползва пудра захар. Така и направих, всичко останало направих според рецептата и ми се получиха страхотни суфлета.
23.04.2016 18:42
3
1
Покажи всички подкоментари
Мария
Мария
Здравейте! Искам да благодаря на автора/ката за прекрасната рецепта! И на мен ми е за първи път и стана изключително вкусно! Искам да допълня за улеснение на "публиката", че няма смисъл да бъркат в началото непрестанно маслото и шоколата, оставете ги 10-20 минути на водна баня и когато се разтопят се разбъркват за една минута и се получава прекрасна хомогенна смес.
16.03.2016 22:50
18
4
Anonimen
Anonimen
Първата рецепта на която се спрях, беше тази. Само, че вместо натурален шоколад аз сложих млечен. Суфлето стана превъзходно. Много ви благодаря за прекрасните рецепти.
11.02.2016 13:49
14
2
Потребител#165767
Потребител#165767
Най-вкусното суфле, което съм правила някога
11.02.2016 11:01
10
Ирена Николова
Ирена Николова
Суфлето стана много вкусно!
05.02.2016 15:38
3
1
Снежа Е.
Снежа Е.
Моите суфлета стана луда работа. Пекох ги в алуминиеви формички и понеже станаха много ги замразих и за друг път.
05.12.2015 20:28
3
1
Покажи всички подкоментари
Киара
Киара
Станаха чудесни! Различното при мен е, че сложих млечен шоколад вместо черен.. , но иначе са супер.
06.06.2015 18:05
1
Елица
Елица
Страхотна рецепта. Аз си направих експеримента да пека 10 мин. на 220 градуса в малки силиконови формички и в малко по-големи алуминиеви. В силиконовите се изпече и от вътре и почти нямаше течна среда. В алуминиевите стана перфектно. Само не можах да го докарам да стане леко хрупкаво както исках.
05.06.2015 18:34
3
1