Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Не е лошо, става но сметаната е излишна
22.01.2016 23:39
9
1
Мариела Христова
Мариела Христова
Направих по ваша рецепта, но без заквасена сметана.
14.01.2016 09:07
5
Марлена
Марлена
Мисля, че ще е по - добре джолана да се шпекова предварително с кисели краставички, пушени гърди и чесън, а към продуктите да се добавят броколи.
03.03.2011 14:43
3
5
...
...
Така е, съгласна съм, че сметаната ще се пресече, може би трябва да се сложи малко преди да се извади от фурната.
26.02.2011 12:22
2
1
Ива
Ива
Заквасената сметана ще се пресече.
05.02.2011 23:21
3
2
asq
asq
Смотано е това.
28.12.2010 22:47
4
1