Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нено Неделчев
Нено Неделчев
Пробвайте да добавите пушено сирене, кисели краставички, царевица и бекон в плънката... Става още по-приятно. Въпрос на вкус и импровизация.
04.02.2019 14:20
7
Пламена Тодорова
Пламена Тодорова
Чудесно ястие! Със сигурност ще го приготвя отново!
04.10.2018 21:04
3
1
Nadejda Atanasova
Nadejda Atanasova
С бяло пилешко месо ще стане ли добре?
29.08.2018 19:08
1
1
Покажи всички подкоментари
wildcatlady
wildcatlady
Ястието стана уникално, веднага стана любимо на моето семейство! Благодаря за хубавата рецепта!
26.02.2018 16:15
3
Bistra Vladimirova
Bistra Vladimirova
Невероятно ястие,получили се перфектно,точно по рецептата
22.01.2018 23:45
1
1
Покажи всички подкоментари
Таня
Таня
Невероятно вкусно ! Радвам се , че избрах тази рецепта , на всички от семейството допадна и определено ще си я готвим и за напред !
11.02.2017 21:37
6
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво на Готвача ! видео рецептата е чудесна ,дано и на вкус ви е допаднала ,много се радвам ,че харесахте тази моя рецепта ! Добър апетит :)))
07.02.2017 17:14
9
1
Елица
Елица
Успешна рецепта!
26.01.2017 15:51
3
3
marcheva14
marcheva14
Много ми хареса тази рецепта.! Дали ще стане и със свинско крехко месо, че у нас пилето не е много на почит?? Ще се пробва. Да те попитам, Вили, а плънката не изтича ли много след като корите са обърнати ,въпреки че се свити краищата ми?
07.01.2017 00:22
18
12
Вальо
Вальо
Много добра рецепта ! Поздравления !
Ще я пробвам но със свинско и чесън .
17.11.2016 13:07
14
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Страхотна рецепта!
14.11.2016 12:43
3
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Любимата ми рецепта, когато имам да посрещам повечко гости.
05.05.2016 20:52
5
1
Потребител#169509
Потребител#169509
Уникален е!!!
26.04.2016 18:20
5
Evgeni
Evgeni
Чудесен е ,стана мн.добре !!
21.03.2016 17:36
5
Dimana
Dimana
Стана много вкусно!Аз добавих гъби и вместо бутчета обезкостих цяло пиле.
14.12.2015 15:46
6
3