Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#166215
Потребител#166215
С шунка става много вкусно, също към соса може да си добави една скилитка чесън за аромат.
19.02.2016 17:28
25
5
Биляна Владова
Биляна Владова
и аз слагам шунка и става супер
29.03.2016 13:24
21
10
Грета
Грета
Здравейте, салатата е много добра днес научих нещо ново, но аз добавих към сосът пресен копър както споменаха кисели краставички и отгоре настъргах кашкавал стана нещо уникално :)
03.02.2016 18:08
19
1
Антония Вълчева
Антония Вълчева
Дали да не добавя и мъъъничко кисели краставички?
14.01.2017 10:20
18
4
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз я правя подобна, но с кисели краставички
05.05.2016 09:56
17
3
Veselina Yordanova
Veselina Yordanova
Тази рецепта е страхотна.Каза ми я моя приятелка Румяна Христова преди много години,но в сместа с млякото добавяме 2с.л.горчица.
07.02.2017 15:14
13
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
По принцип съотношението майонеза - мляко е 2:1.
30.01.2016 09:23
10
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
В описването на продуктите и рецептата, съм пропуснала още един продукт - 200 г кашкавал.
Салатата е млечно-яйчена и се редуват всички съставки при подреждането.
17.01.2016 19:31
9
1
2
Покажи всички подкоментари
Admin
Admin
Рецептата е прекрасна, само за този месец има над 75 000 прочита. Благодарим на Веселина за добрата идея!

Ако на някой не му харесва, може да предложи по-добра! Добавянето на рецепти е съвсем лесно.
28.01.2016 02:04
8
2
гълъбина тодорова
гълъбина тодорова
зашто трябва да слагаме маѝонеза при наличието че слагаме варени яѝца са подобре зашто са варени при маѝонезата те са сурови и неса много за предпочита и копешката се приготвя от ячен прах това е моето мнение.
02.02.2016 13:52
8
24
1
Покажи всички подкоментари
Моника
Моника
бива си я много ми хареса, направо е трепач
04.02.2016 20:01
8
5
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Благодаря! Удоволствие е за мен!
02.11.2016 17:31
8
1
Irena8
Irena8
Страхотна е! Добавих и кисели краставички, а в самия сос сложих сол и черен пипер. Всички гости бяха очаровани.
19.05.2018 22:37
8
Мирела
Мирела
Защо френска?Много,много стара рецепта всички мои приятелки са я правели като сме си гостували.Аз съм на 56години.
28.01.2016 13:48
7
1
Покажи всички подкоментари
Диляна
Диляна
Аз слагам и настъргани кисели краставички. Става страхотно. А някои приятели слагат и колбаси, но лично аз предпочитам постния вариант.
03.02.2016 16:42
6
2