Тази рецепта коментираха

Анонимен
гълъбина тодорова
гълъбина тодорова
зашто трябва да слагаме маѝонеза при наличието че слагаме варени яѝца са подобре зашто са варени при маѝонезата те са сурови и неса много за предпочита и копешката се приготвя от ячен прах това е моето мнение.
02.02.2016 13:52
8
24
1
Покажи всички подкоментари
Биляна Владова
Биляна Владова
и аз слагам шунка и става супер
29.03.2016 13:24
21
10
Моника
Моника
бива си я много ми хареса, направо е трепач
04.02.2016 20:01
8
5
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#166215
Потребител#166215
С шунка става много вкусно, също към соса може да си добави една скилитка чесън за аромат.
19.02.2016 17:28
25
5
Антония Вълчева
Антония Вълчева
Дали да не добавя и мъъъничко кисели краставички?
14.01.2017 10:20
18
4
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз я правя подобна, но с кисели краставички
05.05.2016 09:56
17
3
Admin
Admin
Рецептата е прекрасна, само за този месец има над 75 000 прочита. Благодарим на Веселина за добрата идея!

Ако на някой не му харесва, може да предложи по-добра! Добавянето на рецепти е съвсем лесно.
28.01.2016 02:04
8
2
Марияна
Марияна
Изобщо не е френска... ама хайде. Знаем я и в по-изчистени варианти. Любима за всчики, които са я опитвали. Дори с нея спечелих един конкурс в списание Бон Апети преди 15-тина години! Поздравления за поста, да ни напомня и други да я опитат!
28.01.2016 12:06
5
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Приготвям я обикновено по празници и поводи, когато се консумира и алкохол.
29.01.2016 05:18
5
2
Потребител#165457
Потребител#165457
Страхотна салата !!!
04.02.2016 09:06
1
2
Диляна
Диляна
Аз слагам и настъргани кисели краставички. Става страхотно. А някои приятели слагат и колбаси, но лично аз предпочитам постния вариант.
03.02.2016 16:42
6
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
В описването на продуктите и рецептата, съм пропуснала още един продукт - 200 г кашкавал.
Салатата е млечно-яйчена и се редуват всички съставки при подреждането.
17.01.2016 19:31
9
1
2
Покажи всички подкоментари
sevdalina valcheva
sevdalina valcheva
Направих я стана много вкусна ,но нещо липсваше някакъв аромат може би действително с чесън ще е по добре
25.01.2016 13:46
1
1
гост
гост
да и аз слагам малко чесън и черен пипер,както и фузили.
25.01.2016 14:39
2
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз започвам с пласт картофи и върху него поливам соса.
28.01.2016 12:32
1
1