Тази рецепта коментираха

Анонимен
Моника Георгиева
Моника Георгиева
По този начин направено, ще получите обилно топчеста каша, която не е годна за ядене. Никъде не е упоменато, че царевичната грис не се изсипва директно във врялата вода. Коригирайте си рецептата !
31.05.2020 19:13
14
8
Потребител#176753
Потребител#176753
Това е любимият ми качамак! Гласувам с 5!
15.09.2016 23:51
8
Потребител#180257
Потребител#180257
Страхотна рецепта стана уникално вкусно само добавих домашно приготвени крутони
09.02.2017 13:32
6
3
Eka
Eka
какво е хоссо
15.02.2020 15:50
5
1
Покажи всички подкоментари
Еми Авджиева
Еми Авджиева
Снощи направих качамак по тази рецепта. Стана уникален. Благодаря за споделената рецепта!
01.04.2020 15:51
4
1
Анонимен
Анонимен
най-вкусният качамак. Този месец 3 пъти го правя.
28.03.2023 14:24
3
1
Христо Радославов Гатев
Христо Радославов Гатев
От 1 година го правя по тази рецепта и е страхотен, супер се получава. Бон апети
20.09.2020 14:34
2
1
Анонимен
Анонимен
Хубава българска рецепта. Приготвям този качамак винаги при възможност. Препоръчвам рецептата.
28.03.2023 07:30
2
1
Анонимен
Анонимен
стана много вкусен, но му добавих и малко лют черен пипер на края за да стане леко пикантен.
09.04.2023 15:01
2
Анонимен
Анонимен
супер е страхотна рецепта 100% процента апетит
14.10.2021 17:14
1
Анонимен
Анонимен
На това му се казва вкусен качамак. Даже в румъния познати я правиха по тази рецепта.
25.04.2023 10:36
1