Тази рецепта коментираха

Анонимен
Татяна Димитрова
Татяна Димитрова
прилагам снимка на нашето производство наредено в мозайка от мезета /филето е най-вляво на снимката/
29.01.2016 14:04
18
1
Krasimir Todorov
Krasimir Todorov
Аз, задължително изкисвам месото поне 5-6 часа след, като е престояло 24 ч в солта, иначе става много солено.
12.06.2016 10:12
12
3
2
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И ние го правим с червен пипер,черен,чубрица и на студено проветриво място,но не и във влажно помещение. Придобива лош мирис.
27.01.2016 16:26
4
Марина
Марина
Ще задам, най вероятно леко тъп въпрос... има ли значение температурата? В смисъл примерно суджуците си ги сушим на терасата и за тях нали трябва да е много студено, за да стегнат. За това филе същото ли важи, понеже не съм запозната по тази тема?
27.01.2016 13:28
2
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Димова
Илияна Димова
да и ние така приготвяме филе с подправки , слагаме подправки чубрица,червен пипер и сминдух
27.01.2016 07:09
1
1
Мариела Христова
Мариела Христова
Аз като приготвям освен тези подправки добавям и по малко чесън, дивесил, целина и босилек.
27.01.2016 07:39
1
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Подправките са въпрос на вкус, така че е възможно всякакви вариации.
27.01.2016 13:17
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Да, и филето се суши на тераса или под навес, стига да е проветриво и да не огрява слънцето.
27.01.2016 15:54
1