Тази рецепта коментираха

Анонимен
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Страхотна е Веси,надула се е все едно ще бяга :)))
14.10.2016 21:44
2
7
Dimitrichka
Dimitrichka
Аз я правя по няколко начина един от тях е слагам половин пакет брашно или маалко повече от половин пакет в голяма купа след това слагам сол и бъркам с лъжица на кой как му е удобно дали с лъжица или ръка няма значение така след това с топла вода слагам Мая много малко вода в малка купичка след това правя кладенец и слагам олио 10 супени лъжици кисело мляко три яйца и мята и бъркам после добавям останалата част от бръшното става страхотно тесто дано съм била полезна
27.04.2016 01:04
32
6
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Маята е суха - пакетчетата, които продават по хранителните магазини. Може да се замени и с кубче. Даже и суха, я активирам, защото по-бързо втасва тестото след това.
15.09.2016 14:19
3
5
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Маята е суха на прах, аз така разбирам под 1 пакетче. Сухата мая може и да не се активира резултата е същия дори и ако е омесена със сухите съставки като брашното.
15.09.2016 09:56
4
3
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Аз правя и по двата начина активирам за когато не бързам а когато нямам много време я слагам в брашното.
15.09.2016 14:31
3
Куки
Куки
Започвам да приготвям питата, пък да видим...
14.02.2016 13:45
7
2
Радославка Андреева
Радославка Андреева
маята суха или прясна едно пакетче
15.09.2016 09:38
3
2
Iveta Stanislavova
Iveta Stanislavova
За първи път ми се получи толкова добра пита! Много ми допадна рецептата. Единствено така и не стигнах до 200 градуса при печенето - за около 15 мин. на 170 градуса стана супер!
07.09.2016 17:44
12
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Да, Сонче! Наду се, защото я направих с много любов! Поводът беше много приятен!
14.10.2016 21:49
8
2
1
Покажи всички подкоментари
Kristina Aleksova
Kristina Aleksova
Наистина невероятно пухкава и вкусна питка, на конци!Днес я направих за първи път и я слагам в графа Любими
28.03.2021 00:03
5
2
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
И аз често замесвам с кисело мляко, а не с прясно мляко както е прието ,питката е чудесна и наистина няма да я видим по магазините ,става само приготвена в домашни условия
07.09.2016 20:07
6
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Всяка рецепта, приготвена с мерак и усмивка се получава!
04.01.2021 16:46
1
Petia Gabi
Petia Gabi
Страхотна рецепта
25.11.2018 14:13
2
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Всяка печка пече различно и всеки готвач си и знае тънкостите. Радвам се, че се е получила! Аз често си замесвам питките с кисело мляко, а понякога комбинирам и с прясно мляко. А що се отнася до магазина - избягвам да си купувам. Предпочитам да си замеся. А когато го правиш с удоволствие и добавиш любов, се получава!
07.09.2016 21:54
10
Анонимен
Анонимен
Синът ми каза :"Маме, ти си над минала себе си". Страхотна рецепта, благодаря:)
29.05.2023 22:09