Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ani Anakieva
Ani Anakieva
Аз удвоих олиото ,а следващия път ще го увелича още,блажните тутманици от детските ми години съм ги запомнила такива.Благодаря за рецептата,много ми хареса,въпреки че малко ме уплаши грамажа на маята,но рискувах и стана великолепен.
05.08.2020 20:11
3
2
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Няма по-хубаво нещо от питка със сирене
22.02.2016 18:08
2
1
Росица Петрова
Росица Петрова
Сполучлива рецепта, добавих и малко разтопено масло, с което намазах всяка разточена кора.
09.02.2018 20:32
3
1
Анонимен
Анонимен
Мария Ковачева: Много вкусна и пухкава стана!
21.11.2022 21:06
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много хубава рецепта, аз слагам повече яйца.
29.02.2016 17:58
1