Тази рецепта коментираха

Анонимен
Кали
Кали
Рецептата изглежда лесна за изпълнение, но обяснението е много объркващо. Мисля, че продуктите трябва да са разделени според това за кое ще се използват, т.е. колко яйца са необходими за блата, колко за крема, колко за украсата, както и захарта. Така както е описано е абсолютна каша.
05.05.2014 15:02
10
1
анонимен
анонимен
Кое и е лесното?
09.09.2014 00:30
8
1
Marina
Marina
Много разбъркана е тая рецепта!!!
29.03.2015 15:49
7
2
Веселина Гатева
Веселина Гатева
В белтъците,след разбиването добавете чашка сгорена на карамел захар .Така няма да са сурови и и украсата ще е по красива и вкусна.
09.09.2017 18:11
6
1
Покажи всички подкоментари
с
с
реептата може и да става , но е мн зле написана.Ти неграмотен/на ли си?захар 3пъти ,5яйа, 4жълтъка,4белтъка??? много зле написано .Много трудно разбираемо.Кое е половината захар после пак пише половината с тва, с онова .Доста тъпо.Според мен саита трябва да има модератор и такива тъпаци като тебе да им оправят неграмотните писанки !!!!
05.09.2012 23:21
5
1
1
Покажи всички подкоментари
криса
криса
рецептата е много ясна като пише4белтъка и 4 жълтъка значи 4 яйца,с ,който или която и да си.прочети внимателно пък може и да ти светне какво точно се прави,ако не знаеш в 1 яйце има 1белтък и 1 жълтък
06.09.2012 10:52
5
1
Покажи всички подкоментари
George
George
Жена ми прави една още по лесна и без яйца.
06.02.2016 18:04
5
1
Анонимен
Анонимен
Супер си е тортата, аз обаче я направих с обикновен пандишпанов блат... 4 яйца, 8 с.л. захар, 9 с.л. брашно, 1/2 каф.ч. разтопено масло, 1 бакпулвер и 2 ванилий. Всичко друго изпълних по рецептата, за блата имах съмнения дали ще бухне до толкова че да успея да го разрежа на посочените 3 части, за това го промених.... Стана перфектна, а колкото до това как е написана рецептата... Смятам че на сме на конкурс по правопис, да желателно е да се пише правилно, но не е задължително. Наистина е написана малко хаотично рецептата, но е достатъчно разбираема ако някой наистина иска да я приготви.
16.05.2018 07:47
4
Диана Василева
Диана Василева
Благодаря за тази рецепта!Весели празници!
29.12.2015 16:06
3
1
anonimen
anonimen
ne razbiram kak se pravi
17.02.2016 17:25
3
3
Снежана
Снежана
Ама тая торта на снимката от блат разрязан на 3 части ли е?
01.05.2014 18:49
2
3
Васко
Васко
зле пише ти, така, както се вижда! Не мога да разбера кое не ти е ясно, описанието си е издържано
07.09.2012 16:57
2
1
виктория
виктория
селото завинаги остава у някои..! селянията е състояние на душата, ема!
10.04.2012 10:05
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Тортата става много пухкава благодарение на разбитите на сняг белтъци в блата.За крема обаче като разбих жълтъците с брашното и ми се получи една топка тесто.Но като сложих в съда малко от врялото мляко и разбърках,се оправи.После добавих това към останалото мляко и крема се получи :)Аз направих 2 блата и ми остана крем.Намазах остатъка върху тортата,а отгоре-белтъците.Много лека и пухкава тортичка :)
ПП: И не се слага мазнина!
23.07.2012 00:23
1
1
1
Покажи всички подкоментари
ана
ана
не се слага мазнина. Но ема може да сложи гъша, така като я гледам
02.04.2012 17:55
1