Тази рецепта коментираха

Анонимен
Маги
Маги
Нещо не разбирам.Най отдолу сухата смес от брашното ли се слага?
28.01.2015 10:57
Тони
Тони
С круши също е чудесен сладкиш :)
11.11.2013 18:38
Пепита
Пепита
Правя го и с тиква. Невероятен сладкиш!!
И по-голяма доза, че не стига за лакомници.
15.07.2013 09:56
1
Стефи
Стефи
Става перфектен,стига ябълките да са сочни ,да не се изстискват и да не спестите маслото:).Ако случайно нещо се обърка,грабвате лъжиците и така атакувате произведението си. Бъркано не съм пробвала,но не пречи да се опита.
28.08.2012 18:28
1
1
Митко
Митко
използвайте сочни ябълки
24.08.2012 12:59
Доротея
Доротея
Направих го този щрудел, но сигурно съм сбъркала някъде.
Основата ми си остана ронлива. Явно сокът от ябълките не е достигнал до нея, за да скрепи брашното. Иначе е много вкусно. Следващия път май ще смеся всичко заедно и така ще го пека. Да видим какво ще се получи.
24.08.2012 00:24
1
Анонимен
Анонимен
Смесих всичко заедно и стана супер вкусно!
16.10.2021 19:46
Малинка-Къпинка
Малинка-Къпинка
аз съм го приготвяла без да ги изстисквам :) Успех
21.08.2012 13:26
Тони
Тони
Искам само да попитам след като ябълките се настържат, изстискват ли се от сока ? Рецептата изглежда вкусна и мисля да я пробвам :)
19.08.2012 16:03
1
Покажи всички подкоментари