Тази рецепта коментираха

Анонимен
Бате Митко
Бате Митко
Кой ви е учил да разтваряте суха мая във вода ?!
05.05.2015 14:26
78
27
1
Покажи всички подкоментари
Миро
Миро
Водата е малко. Препоръчвам 150 гр. Солта- 1 заравнена ч.л, иначе ще е много солено. Става и с олио.
06.02.2016 19:11
58
4
2
Покажи всички подкоментари
пицар
пицар
Най истинското тестоо за пица-Неаполитанското се прави само със брашно-00, вода, сол и мая без захар и зехтин...
09.04.2015 13:46
47
5
1
Покажи всички подкоментари
TONITA
TONITA
За пръв път чувам при мая да се слага сол!!! Солта убива дрождите, това не ви ли е ясно??? Иначе, като се пропусне тази глупост, тестото е супер.
04.01.2015 16:24
37
6
1
Покажи всички подкоментари
gogo
gogo
Kato gramaj kolko izliza?
13.04.2015 22:50
35
5
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Тестото е страхотно. Получисе страхотна пица.
05.09.2016 18:39
31
37
TONITA
TONITA
Сухата мая не се разтваря във вода, а се прибавя към сухите съставки в случая брашното, тя затова е суха. Казвам го по повод коментар по-долу, че на някой не му се е получило тестото. Ми как да се получи, сол в маята, разтваряш суха мая...
04.01.2015 16:31
25
7
Марияна
Марияна
според мен рецептата е точна за пица
не ви трябват яйца и прясно мляко
работила съм в Италия в пицария и тестото се правеше точно така
05.12.2013 11:36
22
3
deninceto
deninceto
ако тесто не е хубаво и пицата не се получава...супер е тестото
09.03.2016 00:39
22
16
Джована
Джована
Тесто е много сполучливо и лесно за приготвяне.Вече го правя редовно ;)
05.02.2014 16:37
21
3
пицар
пицар
Тесто за пица да, но не италианско...
09.04.2015 07:29
18
4
Венелина
Венелина
Тестото стана разкошно. Вкусно и еластично, лесно за разточване. Сложих му 1 равна чаена лъжичка сол, но в брашното, а не при маята и две супени лъжици олио, не зехтин. Като количество излезе точно като за нашето семейство. И най-важното децата ядоха с удоволствие.
25.01.2014 22:22
16
6
Милена
Милена
Чудесна рецепта!!! Получи се много леко, въздушно тесто, изпече се равномерно и бързо, стана хрупкава, лека и вкусна пица. Единственото, което промених, беше маята - сложих 1/4 от кубче мая, а не суха.
Много съм доволна, благодаря на Росини :)
23.11.2015 19:37
16
18
Ася
Ася
Тестото е перфектно!!! Вкусно и точно като за пица!!Защо ви е яйце??Няма погача да правим! Правих го няколко пъти-много добро!
13.11.2013 12:43
15
2
Дани
Дани
Тестото става невероятно.
05.01.2016 17:26
15
5