Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте . Тази питка я правих за първи път преди 3 години . За първи път в живота си месих тесто . Естетически не стана толкова красива ,колкото но снимката ,но на вкус и на конци се получи прекрасно . Няколко пъти съм я правила до сега и винаги се получава страхотно. Благодаря на авторката-майсторка за споделената рецепта и опит !
04.05.2023 23:29
9
2
Албена
Албена
Здравейте, олиото в тестото ли слагате или го ползвате при до омесването накрая?
31.12.2020 07:10
3
1
1
Покажи всички подкоментари
Pepito Ivanova
Pepito Ivanova
Нз дали се получи,но малко е препечена,но ние така обича ме :)
29.06.2020 16:38
2
1
Покажи всички подкоментари
Pepito Ivanova
Pepito Ivanova
Искам да Ви пратя снимки ама незнам как :) ;
29.06.2020 16:20
1
1
Покажи всички подкоментари
Pepito Ivanova
Pepito Ivanova
Направих я . Стана .... бижу
29.06.2020 16:17
3
Pepito Ivanova
Pepito Ivanova
Здравейте, само неразбрах солта и оцета къде се слагат при маята или при млякото ?
29.06.2020 12:19
3
2
Покажи всички подкоментари
Радостина Иванова
Радостина Иванова
Използвах рецептата за Прищапулника на сина ми и съм изключително доволна от резултата.
Благодаря!
17.02.2019 12:46
8
1
Покажи всички подкоментари