gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Патладжан с Майонеза и Кисело Мляко

Патладжан с Майонеза и Кисело Мляко

Росица ПетроваРосица Петрова
Мастър Шеф
4584k3k1k5
02/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2
"Уникална разядка, приготвена с много любов специално за вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете патладжаните. Надупчете ги с вилица на няколко места и ги сложете да се изпекат.

Обелете ги и изцедете в гевгир.

Сложете ги в хаванче и ги намачкайте. Може и да ги нарежете на ситно.

Прибавете към тях киселото мляко, майонезата, пресованите скилидки чесън, черния пипер и сол на вкус.

Разбъркайте и поръсете с нарязан магданоз.

Сложете в хладилник да се охлади и поднесете с препечени филийки хляб.

Добър Апетит!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: