gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Мариновано биволско бонфиле

Мариновано биволско бонфиле

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
328181969
Мариновано биволско бонфиле1 / 3
08/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
"И като в приказките - три дни киснете бонфилето, чак тогава го печете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите без месото направете марината и накиснете биволските бонфилета в нея за 3 дена.

Дръжте съда на хладно. След това изпечете биволското от двете страни върху подмазнена скара, барбекю или плоча.

Поднесете мариновано биволско бонфиле с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: