Начин на приготвяне
Разбиваме с миксер маскарпонето със сметаната, захарта и ванилията. Разтопяване течния шоколад на водна баня. В блендер натрошаваме кафявите бисквити на трохи.
Във форма за торта започваме да редим един ред обикновени бисквити, като потапяме за кратко всяка бисквитка в прясно мляко, отгоре слагаме един ред с 1/3 от крема с маскарпоне, върху крема слагаме от кафявите бисквити на прах и заливаме с три лъжици от разтопения шоколад.
Вторият ред на бисквитената торта се повтаря по същия начин, третия слагаме крема маскарпоне, кафявите бисквити и преди да сложим от течния шоколад поръсваме с филирани бадеми за красота.
Коментари
може ли да напишете /течната сметана се разбива с маскарпонето/
1.течна или първо се разбива и така да се сложи при маскарпонето
Мерси