Свинско месо и грах

blancablanca
Новак
12138
10/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Лесно и много вкусно, приготвено по любимата ни рецепта!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 2 брой
  • грах - 400 г
  • домати - 500 г шише
  • бульон - от месо
  • сол - 2 лъжица
  • червен пипер - 1 лъжица
  • черен пипер - 2 лъжица
  • чубрица - 2 щипка, по вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното месо се запържва с лук и моркови.

Слага се грахът, червен пипер, черен пипер, чубрица и домати шише или малък буркан, както и бульон от месо.

Добавят се 2 ч.ч. вода и се оставя да заври.

При нужда впоследствие се долива още малко вода и вашето свинско с грах е готово. Бон Апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
514
44
31
21
10
Дай твоята оценка: