Свинско месо и грах

blanca
отblancaНовак1
"Лесно и много вкусно, приготвено по любимата ни рецепта!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
  • Преглеждания общо20 887
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 2 брой
  • грах - 400 г
  • домати - 500 г шише
  • бульон - от месо
  • сол - 2 лъжица
  • червен пипер - 1 лъжица
  • черен пипер - 2 лъжица
  • чубрица - 2 щипка, по вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното месо се запържва с лук и моркови.

Слага се грахът, червен пипер, черен пипер, чубрица и домати шише или малък буркан, както и бульон от месо.

Добавят се 2 ч.ч. вода и се оставя да заври. При нужда впоследствие се долива още малко вода.

подобни рецепти тук

5 13
4 4
3 1
2 1
1 0

Коментари (2)

ВИЛИ-Виолета Матева
много е вкусно ако е приготвено с пресен грах , даже леко сладни на вкус , но става и със замразен -опитвала съм и от двата вида
0
0
Мария
Мария
13.11.2013 14:52
Вместо магданос, сложете копър !
4
0
Евгения
Евгения
01.03.2014 15:37
Вместо "магданоС", пишете "магданоЗ"!!!
7
1

Виж всички коментари или напиши такъв