Лесна бисквитена торта

11/02/2013
катеринка
откатеринкаНовак3
"Иска ви се нещо сладко? Тази лесна и икономична бисквитена торта е само за вас"
Приготвяне20 мин.
Готвене7 мин.
Общо27 мин.
Порции15-18
  • Преглеждания общо85 631
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата58
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • бисквити - 2 - 3 пакета Закуска
  • пудинг - 2 - 3 пакета
  • прясно мляко - към 1.5 кг /за пудинга/
  • орехи - 100 г /по избор/
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В една тенджера се загрява млякото, добавя се пудинга, предварително разтворен за около 4-7 минути.

Бързо се слага един слой бисквити, излива се малко от пудинга и така докато свърши всичко, трябва всичко да се прави бързо защото пудингът не за дълго е течен.

Оставя се да почине за 15-20 минути.

На края се поръсва с орехите или с какао.подобни рецепти тук

5 17
4 11
3 4
2 0
1 0

Коментари (9)

Наталиа Петрова
Аз я приготвям с крем Оле, а не с пудинг. Този крем е по-пухкав и крайният резултат ми харесва повече.
0
0
Деси Маринова
И аз се спирам на бисквити Житен дар.С бисквити Закуска, също се получава
0
0
ивето
ивето
11.03.2014 18:15
аз винаги съм ползвала тези бисквити за тортата според мен са по подходящи от житен дар и по вкусни а с крема може да се импровизира много иначе е супер рецептата
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв