Топки с пилешко и кашкавал

09/07/2018
Елена
отЕленаНовак342
"За следващото парти заложете на тези апетитни топки с пилешко и кашкавал "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 859
  • Преглеждания за месеца333
  • Преглеждания за седмицата64
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме месото за 20-30 мин в подсолена вода. След като се свари месото хубаво, го нарязваме на ситно.

Прибавяме рендосания кашкавал, ситно нарязания магданоз, пресования чесън и майонезата.

От сместа оформяме топки, като използваме лъжица за сладолед, за да станат еднакво големи.

Овалваме ги в млени орехи и подреждаме в чиния. Върху всяка топка поставяме половин маслина, а в дупките прегъваме клонка магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар