Кефир

НиколаНикола
Чирак
2515713266
Кефир
Снимка: Никола
1 / 2
11/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции2

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 400 мл домашно (сварено)
  • тибетска гъба - 1 бр. (големина колкото 20 ст.)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В буркан с хладко, нормална температура, или студено прясно мляко сложете тибетската гъба.

Оставете на тъмно място при стайна температура за едно денонощие.

След това извадете гъбата и консумирайте като айрян или използвайте кефира за приготвяне на ястия.

Става гъст като кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: