Паста Букатини със сметанов сос

16/07/2018
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф63575620865
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо29
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Букатините се сваряват в подсолена вода по указанията на опаковката.

Докато се варят, се приготвя сосът.

В тиган се сгорещява мазнина и в нея се изпържват нарязаните на филийки гъби, а след тях беконът, нарязан на кубчета.

След като се позапържат се прибавя сметаната.

Сосът се поръсва със сол и черен пипер на вкус.

Ако сосът е прекалено гъст, може да се разреди с малко прясно мляко.

Готовата паста се сервира със сметановия сос и поръсена с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар