Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в Хлебопекарна»Бял хляб с кисело мляко в хлебопекарна

Бял хляб с кисело мляко в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5393k9423k6
Бял хляб с кисело мляко в хлебопекарна
Снимка: Яница Николова
2 / 3
26/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
5
"Точната рецепта за вкусен хляб в хлебопекарната - да ви е сладко"

Необходими Продукти

  • вода - 310 мл. топла
  • захар - 1 ч.л.
  • олио - 2 с.л.
  • кисело мляко - 160 г
  • брашно - 600 г
  • сол - 2 ч.л.
  • суха мая - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се слагат в тази последователност, както са записани.

Хлебопекарната се включва на програма за обикновен бял хляб, която е около 3 часа.

След като програмата приключи, хлябът се изважда на решетка да се охлади.

Получава се много вкусен, с хрупкава златна коричка и много пухкав.

Белият хляб с кисело мляко в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо
Христо
Хлябът се надигна и после стана една огромна дупка в средата . Не знам каква е причината , но тцъ .. !
09.11.2022 20:27
Emili
Emili
Хлябът се надигна, но после спада. Не можа да се опече за определеното време. Включих на допичане, но остана много сбит. Рецепти за по-малък хляб стават по-големи при по-кратко печене.
15.12.2018 20:30
1
1