Солен Хляб с Тиквички

23/07/2018
"Конкуренция на италианската чиабата - солен хляб с тиквички "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо189
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете сухите съставки в купа - брашното, бакпулвера, чесъна на прах и солта.

Настържете тиквичките и ги отцедете. Настържете и сиренето.

Разбийте яйцата в друга купа, заедно с киселото мляко и разтопеното масло.

Добавете към тях тиквичките, сиренето и листенцата свежа мащерка. Разбъркайте до еднородност.

Изсипете течната смес към сухите съставки, разбъркайте всичко добре и изсипете в подходяща тава.

Изпечете на 170 градуса около 60-70 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар