Бърза торта Гараш

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3712k69k
Бърза торта Гараш1 / 3
20/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
14
"Торта Гараш е сред най-любимите ни торти, а когато се приготвя бързо - това може да бъде само повод да си отрежем още едно парче"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта и добавете при непрекъснато бъркане един по един жълтъците. Добавете какаото, разбъркайте и отделете половината от сместа за крем.

Към останалата половина прибавете смлените орехи и накрая леко разбъркайте с разбитите на сняг белтъци.

Изсипете сместа в подмаслена и набрашнена форма и изпечете платката в умерена фурна за около 30 минути.

Извадете тортата, оставете да се охлади и разделете на няколко блата - броят е по ваша преценка. Слепете блатовете с крем, отгоре намажете тортата Гараш с крем и украсете с настърган шоколад и счукани бадеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
541
413
316
22
10
Дай твоята оценка: