Свинско джоланче по градинарски

27/07/2018
"Джоланът си е джолан, ама не е ли приготвен със свежи зеленчуци от градината, хич не ни го хвалете "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо542
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете джоланчето и го обезкостете. Прецедете бульона.

Почистете зеленчуците от люспи, семки и дръжки.

Загрейте зехтина и добавете ситно нарязания лук. Задушете го.
Добавете чесъна, зеления фасул и чушката.

Гответе, докато омекнат при непрекъснато бъркане.
Добавете парченцата домати.

Налейте бульона и заварете ястието.

След като зеленият фасул омекне, добавете джоланчето.

Овкусете със зеленчукова подправка, сол, черен пипер.

Гответе 10 минути.

Отстранете от огъня и добавете чубрицата и магданоза.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселина Константинова
Пропуснала съм картофите - 3-4 бр., които се добавят при задушаването на зеленчуците.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв