Патладжанен терин

29/07/2018
Моника Иванова
отМоника ИвановаЧирак1141146
"Перфектното ястие за летните горещини - студен патладжанов терин "
Приготвяне40 мин.
Готвене15 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо432
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Минаваме зеленчуците през грил тиган до леко омекване и оставаме да изстинат.

В купа разбъркваме крема сиренето с подправките.

Във форма за кекс слагаме фолио и отгоре нареждаме патладжана, мажем слой от крема сиренето и подреждаме чушките, след това пак слой крема сирене и пак патладжан и накрая крема сирене и моркови.

Целта е да се получат шарени редове, когато се отреже.

Оставя се в хладилника да стегне за около 3-4 часа.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар