Зелен фасул в сач

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
29/07/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо676
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, попарваме за 5-10 мин фасула. В това време в купа нарязваме един домат, чесъна, копъра, моркова на дребно, лука и магданоза и пасираме с малко вода.

След като е попарен, го изсипваме в сач, добавяме сместа и 100 мл вода и разбъркваме.

Печем на 200 градуса за около 60 мин. Като може последните 10 мин да махнем капака, за да изври водата.

Ако стане много рядко, се добавя и брашно накрая.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар