Печен омлет с риба тон
Pečeni omlet sa tunjevinom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Печен омлет с риба тон

Печен омлет с риба тон

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4491k8391k1
Печен омлет с риба тон
Снимка: Анонимен
1 / 4
10/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
"Страхотен аламинут, който отлично се комбинира със свежа салата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В купа чукваме двете яйца и добавяме белтъците. Сипваме рибата тон, начупваме на едро моцарелата и сиренето. Разбъркваме, без да разбиваме, само колкото да се смесят продуктите.

Намазваме малка кръгла тефлонова формичка с маслото и изсипваме сместа.

Печем омлета в загрята фурна на 200 градуса до златисто.

Обръщаме в широка чиния и сервираме веднага.

Печеният омлет с риба тон е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: