gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Свинско филе с масло на грил тиган

Свинско филе с масло на грил тиган

Свинско филе с масло на грил тиган
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
04/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Може да не ви се вярва, но даже е диетично - да"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се свинското филе като за пържоли. С дървено чукче се начуква леко, отгоре е покрито с прозрачно фолио.

Всяка пържолка се поръсва със сол, черен пипер и сушена мащерка.

В чиния сипваме 1 к. ч. брашно и топим месото от двете страни, изтупва се излишното да падне.

Загрява се грил тиган с малко масло и лъжица олио. Печем от двете страни до готовност.

Сервираме с пресни домати. Идеално хапване за хора, спазващи диетата на Узунов!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: