Студена кремсупа Таратор
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени супи»Таратор»Студена кремсупа Таратор

Студена кремсупа Таратор

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
2k28k15k7k1
Студена кремсупа Таратор
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 6
06/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
"Таратор, какъвто не сте опитвали досега"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете краставичките и ги пуснете да се смелят в бендер заедно със скилидката чесън, копъра, магданоза и черния пипер.

Добавете киселото мляко и солта и пуснете на максимална скорост, за да стане сместа с възможно най- гладка консистенция - около 30-40 секунди.

Разсипете в купички и поръсете с още копър, магданоз и капки зехтин.

Свеж, нежен и необичаен вариант на така обичания Таратор. Надявам се да ви хареса тази идея!

Добър апетит!

* Ако ще сервирате веднага, направете супата със студени краставици и кисело мляко. В противен случай, просто си я охладете преди да поднесете на трапезата.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: