Гъби Кладница с бекон и бира

07/08/2018
Йорданка Ковачева
отЙорданка КовачеваМастър Шеф7664873080
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо302
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Измийте и нарежете гъбите. Задушете ги за 4-5 минути в маслото и зехтина на умерен огън.

Прибавете бекона, нарязан на кубчета или лентички, и чесъна на филийки. Запържете за кратко разбърквайки.

2. Налейте бирата и около 40 мл вода, посолете и гответе докато сосчето се редуцира и остане малко от него.

3. Сложете магданоза, разбъркайте за минута-две и отстранете от огъня.

Разпределете в две чинии и веднага настържете отгоре кашкавала, за да омекне и се разтопи.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
08.08.2018 14:04
Вкусотия!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв