Българска шунка

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3662k67k
Българска шунка1 / 2
14/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене90 мин.
Общо95 мин.
"Не е толкова известна, колкото пражката, но със сигурност е великолепна - Българска шунка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Залейте свинското филе със зелевия сок.

Сложете го да се вари с подправките до готовност.

След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася с горчица.

Може да се поднесе и студено.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: