Българска шунка

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3712k69k
Българска шунка2 / 2
14/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
95 мин.
"Не е толкова известна, колкото пражката, но със сигурност е великолепна - Българска шунка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте свинското филе със зелевия сок.

Сложете го да се вари с подправките до готовност.

След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася с горчица.

Може да се поднесе и студено.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: