Овнешко паприкаш

MarianaMariana
Джедай
5618462k
Овнешко паприкаш1 / 2
15/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него.

Поръсвате с малко червен пипер и наливате гореща вода, колкото да покрие месото. Варите, докато полуомекне, на тих огън.

При месото слагате едро нарязаните пиперки и варите до тяхното омекване, след което пускате настърганите домати и ситно нарязания магданоз.

Оставяте ястието да се готви на тих огън до готовност на месото и изпаряване на излишната течност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: