Крем супа от карфиол
Cream of Cauliflower Soup
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Крем супа от карфиол

Крем супа от карфиол

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k6k
Крем супа от карфиол1 / 4
26/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
"Вкусна есенна крем супа, която сгрява душата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се вари докато омекне напълно, след което се пасира.

Приготвя се бешамелов сос от брашното, маслото и млякото. Прибавя се към пасирания карфиол, разрежда се с бульона от карфиола и се вари още 15 мин.

След като супата се свари, се прецежда през гевгир.

Приготвя се застройката от яйцата и млякото. Допълнително може да се прибави малко масло.

По желание, може да се запържат парченца карфиол, оваляни в галета или хапки от препечен хляб и да се пуснат в супата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: