Начин на приготвяне
Чушките се почистват и нарязват на малки парченца, за предпочитане еднакви. Слагат се в загрятата предварително мазнина в дълбок тиган, за да пръска по-малко, и се пържат до златисто.
Съвет - бъркайте съвсем рядко отначало, а накрая следете да не загорят. Отначало чушките пускат доста течност, но е хубаво да се пържат докато тя се изпари.
Доматът се нарязва на малки парченца и се добавя към за пържените вече чушки. След още десетина минути пържене добавете разбитите яйца и натрошеното сирене. Бъркайте усърдно, докато цялата смес не се запържи.
Съвет: Ако оберете с пръст или лъжичка черупките на яйцата, от 4 яйца ще съберете 1 белтък на цяло яйце.
Да Ви е сладко!