Бисквити за диабетици

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2148511k3871
Бисквити за диабетици
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
09/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6

Необходими Продукти

  • яйца - 1 брой
  • подсладител - 2 с.л., течен
  • бадемово брашно - 1 1/2 ч.ч. (или лимецово брашно)
  • царевично брашно - 1/2 ч.ч.
  • сода - 1 ч.л.
  • масло - 1/2 ч.ч.
  • бадемово масло - за намазване
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Половин чаена чаша олио се сипва в дълбок съд и се разбива с подсладителя и яйцето много добре. Добавя се содата.

Двата вида брашно се пресяват и се добавят лъжичка по лъжичка, като трябва да се бърка непрекъснато.

Получената смес може да е леко течна (според големината на яйцето), но това да не ви притеснява. Просто го оставете за 5 минути и всичко ще е наред.

Омазнете ръцете си и формите, които ще използвате и оформете курабиите.

Намажете с бадемово масло и изпечете за около 10-15 минути на 220 градуса до порозовяване.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: