Коктейлни хапки с грозде и овче сирене

11/09/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132914921466
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • грозде - Мускат Отонел или може и сорт по желание
  • мед
  • козе сирене - или всякакъв друг вид меко сирене
  • ядки - орехи, фъстъци...натрошени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме гроздето в гевгир и подсушаваме.

Отделяме зрънцата и оставяме на страна.

Натрошаваме сиренето на парченца с големина на половин гроздово зърно.

Вземаме парченцата и ги слагаме отстрани на гроздовото зрънце.

Омесваме между дланите си, докато сиренето обвие гроздето равномерно.

Готовите зърна оваляме в мед, а след това овалваме в натрошените ядки.

Поднасяме готовите гроздови топчета върху клечки за зъби, като отпред поставяме зрънце грозде, след това топчето и накрая пак зрънце грозде.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар