Агнешки врат в гювеч

Агнешки врат в гювеч6 / 6
14/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
"Ей такива неща обичаме да приготвяме и хапваме - лесни за приготвяне и много вкусни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.

Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.

Вадим и изсипваме в гювеча.

Обелваме картофите и ги слагаме цели.

Чушките режем на ленти, а моркова - на колелца.

Добавяме всички зеленчуци и подправки.

Наливаме малко водичка и поставяме във фурната.

Печем на 150 градуса за час и половина или до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: