gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Лесен паниран кашкавал

Лесен паниран кашкавал

klavdiaklavdia
Новак
331108
Лесен паниран кашкавал1 / 10
03/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Бързо, лесно и вкусно мезе за чаша вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате кашкавала на правоъгълници с дебилина около 2 см. и го оставяте за 30 мин. в фризер.

Брашното се смесва с 100 мл. студена вода и щипка сол и се бърка до получаване на гладка каша. Отделно се разбиват яйцата.

Кашкавалът се потапя в купа с студена вода, след това в брашнената каша, след това в галетата, а накрая в разбитите яйца.

Пържат се веднага в олио, след това се отцеждат върху кухненска хартия или салфетка.

Страхотен паниран кашкавал, подходящ както за основно ястие, така и за мезе!

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
514
48
33
22
10
Дай твоята оценка: