Бабината гозба с пилешки бутчета и зеленчуци

18/09/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф876498188
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 709
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и подсушете бутчетата, поставете ги в тавата и ги поръсете с уни соса. Нарежете почистените моркови на едри резени, картофите на едри резени по дължината, обеления лук - на четири части през средата, прибавете ги към бутчетата.

Посолете на вкус и поръсете със черен пипер на вкус. В тиган нагрейте маслото и добавете настърганите скилидки чесън, запържете за кратко и полейте ястието със него.

Разбъркайте добре и завийте тавата с алуминиево фолио, печете в предварително нагрята на 200 градуса фурна, през последните 10 минути премахнете фолиото и допичате до лек загар.

Сочни и супервкусни парти бутчета!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар