gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Шоколадов Сладкиш»Нисковъглехидратен шоколадов сладкиш с тиква

Нисковъглехидратен шоколадов сладкиш с тиква

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2167896095491
Нисковъглехидратен шоколадов сладкиш с тиква
Снимка: Моника Иванова
1 / 6
20/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате на кубчета тиквата и я варите във вода за около 15-20 минути докато омекне. Когато е готова я отцеждате и мачкате на пюре.

В купа разбивате яйцата, след което добавяте около 400 г от сварената и намачкана тиква заедно с мед и бъркате отново с миксер.

В лененото брашно добавяте брашното от рожков, бакпулвера, ванилията и нарязаните на ситно орехи (лично аз не ги меля в чопър, защото обичам да се усещат).

Към течната смес добавяте малко по малко сухите съставки докато бъркате. Аз лично слагам бъркалките за тесто.

Получава се леко лепкава смес, която изсипвате в тава с хартия за печене и разпределяте равномерно.

Пече се на предварително загрята фурна на 200 градуса за 50-60 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: