Филе от лаврак със салата от боб
File brancina sa salatom od pasuljaSea Bass Fillet with Bean Salad
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Филе от лаврак със салата от боб

Филе от лаврак със салата от боб

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
3923k2k2k
Филе от лаврак със салата от боб
Снимка: Храна за Душата
1 / 5ВИДЕО
23/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Изискан здравословен обяд, приготвен за по-малко от 30 минути - рецепта, която искате да имате в колекцията"

Необходими Продукти

  • лаврак - 1 бр.
  • бял боб - 1 консерва (200 г)
  • червен боб - 1 консерва (200 г)
  • спанак - 100 г
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • бекон - 80 г
  • сметана - 60 мл, готварска
  • горчица - 20 г (едрозърнеста)
  • магданоз - 1 ч.л.
  • самардала - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • копър - 1 ч.л.
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За рибата

Филетирайте лаврака, отсранете кожата и костите. Загрейте тиган с олио, осолете рибата и запържете за 1-2 минути от всяка страна.

За салатата

Загрейте зехтин в отделен съд. Нарежете бекона на кубчета и го сложете да се запържи. Нарежете лука и чесъна на ситно и ги добавете в тигана. След като зеленчуците омекнат сипете вътре и консервата боб.

Нарежете пресния риган, копър, магданоз и ги добавете към останалите продукти. След това сложете готварската сметана, спанака и овкусете със сминдух и сол.

Гответе докато сметаната се сгъсти. Завършете с едрозърнеста горчица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: