Чорбаджийски чушки с прошуто и кашкавал

23/09/2018
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър1655
"В тиган запечени, със салата поднесени с хубаво вино изядени - познахте ли що е то "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо178
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Отрежете дръжките на чушките, за да ги изпечете по-лесно от всички страни. Изпечете в силно загрят тиган с олио.

Извадете чушките и обвийте всяка с парче кашкавал и слайс прошуто. Върнете в тигана и пържете до получаването на хрупкава обвивка.

Накъсайте салатите и ги смесете с руколата в дълбока купа.

За дресинга
Смесете зехтина, сока от 1 лимон, щипка сол и щипка захар.

Овкусете салатата с получения дресинг, подредете хрупкавите чушки отгоре и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар