Картофена торта салата

24/09/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру210585378915
"Колкото и да е хубава, няма да ѝ се размине изяждането, защото е и много вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 510
  • Преглеждания за месеца526
  • Преглеждания за седмицата93
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите и морковът се обелват, нарязват и ги варим в подсолена вода до готовност.

Отцеждат се и намачкваме на едро с вилица. Овкусяват се с подправки на вкус.

В голяма чиния се оформя блат от картофи, отгоре се разпределят кубчета бекон, следват печени и овкусени нарязани на ленти червени чушки, после се разпределя отцедена от течността царевица и завършваме с отделената половина от картофената смес.

Поръсва се с едро настърган кашкавал.

Украса от клонче магданоз, навити на фуниики ленти бекон с парче сварен морков и листенца. Вкусно и свежо!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар