Лучена каша с наденица

25/09/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф872498168
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо128
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • наденица - 2 бр. македонска
  • лук - 500 г
  • олио - 70 мл
  • брашно - 2 с.л.
  • оцет - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • кимион - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на ситно. Нагрейте олиото и го запържете за кратко, добавете червения пипер разбъркайте и налейте 3 ч.ч. топла вода, варите до омекване на лука.

Прибавете нарязаната на парчета наденица и варите за около 5 минути, посолете на вкус.

Размийте брашното с оцета и малко студена вода и го добавете към ястието, варите на слаб огън за 2-3 минути.

Преди да свалите ястието от котлона, поръсете с черен пипер и кимион на вкус.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар