Пуешки медальони в разкошен сос

27/09/2018
Анонимен
отАнонименЧирак912450
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо680
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете 2 от портокалите, като отстраните внимателно бялата горчива ципа. Нарежете ги на ситни парчета. Изцедете сока от останалите 2 портокала.

В тиган загрейте олиото и запържете предварително посолените и поръсени с розмарин пуешки филенца до златиста коричка.

Намалете температурата и добавете портокаловия сок. Оставете на котлона за около десетина минути, като периодично обръщате филенцата.

Накрая добавете парченцата портокал в тигана и оставете на котлона за още една - две минути.

Изберете гарнитура по ваш вкус.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар