Пилешки бутчета с картофи в йенска тава с капак

29/09/2018
"Изпечени до съвършенство - любимото пиле с картофи в лесен вариант за йена "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо934
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете бутчетата. Сложете ги на дъното на йенската тавичка. Посолете, поръсете с подправката за пиле.

Обелете и нарежете картофите на големи кубчета. Натрошете пилешкия бульон върху тях и внимателно ги разбъркайте. Поръсете със сол и черен пипер.

Налейте бирата. Нарежете отгоре малки парчета краве масло. З

атворете с капака и печете на 200 градуса за около час и половина-два в предварително загрята фурна.

*Няма нужда да махате капака, защото и с него се получава тази златиста, хрупкава коричка.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар