Есенен гювеч с карфиол и тиквички

02/10/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо185
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме карфиола и го начупваме на средно ситни бонзайчета. Обелваме останалите зеленчуци и ги нарязваме - картофите и тиквичките не средно ситни кубченца, а морковите - на фини кръгчета.

Изсипваме ги в тава, подправяме с шарлана, хималайската сол, кимиона, куркумата, черния пипер и сушения и ситно стрит босилек.

Разбъркваме ги заедно и наливаме вода малко под нивото на зеленчуците, тоест да не ги покрива напълно, за да не стане водно, тъй като и тиквичките се пускат допълнително малко сок.

Печем 35-40 минути на 250 градуса.

Поднасяме топло в 3 порции.

Чудесен постен гювеч с карфиол и тиквички, подходящ за Есента!

Чудно Вкусно!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар