Мариновани свински пържоли на фурна

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
91
1508
7
02/10/2018
"По маринатата ще ги познаете, по това си личат най-крехките мариновани свински пържоли "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 723
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 3 бр. с кост (около 600 г)
  • сос - 2 с.л. соев
  • олио - 2 с.л.
  • сос уорчестър - 1 с.л.
  • сок - 1 ч.л. лимонов
  • захар - 2 ч.л. кафява
  • кетчуп - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете соевия и лимоновия сос, соса Уорчестър, олиото, захарта и кетчупа.

Подредете пържолите в застлана с фолио за печене тава. Намажете ги с маринатата от едната страна.

Загрейте фурната на 180°C. Печете пържолите за около 25 мин.

Извадете тавата, обърнете свинските пържоли и намажете с останалата марината.

Печете още 25 мин.

Поднесете с гарнитура по желание

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар